Door de exclusieve samenwerking met collega Mark hebben wij voor uw team-/bedrijfsuitje de beste expertise in huis. Laat u verrassen met een breed scala aan activiteiten en entertainment. Daag uw gasten uit met een relaxte activiteit, geef ze een adrenaline-kick of dompel uw gezelschap onder in een themafeest.

Of u nu kiest voor teambuilding, een werk- of vriendenuitje, stedentrip binnen- of buitenland wij regelen het voor u tot in de perfectie.

stedentrips

sportieve uitjes

teambuilding

Door ons georganiseerde Team- & Bedrijfsuitjes

Raak geïnspireerd

KÖRBL inspireert u met niet-alledaagse, creatieve en originele ideeën. Nieuwsgierig? Nodig ons uit voor een kop koffie.

Waarom samenwerken met KÖRBL

Terwijl wij de volledige organisatie van uw uitje op ons nemen, kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden. Ieder zijn vak en specialiteit! Wij verzorgen uw uitje van A tot Z, denken met u mee, ontwerpen en zijn ter plaatse aanwezig voor een perfecte uitvoering.

JARENLANGE ERVARING EN VEEL REFERENTIES

NO-NONSENS MENTALITEIT UUT ‘T OOSTEN

EVENEMENTEN & TAKEN VAN GROOT TOT KLEIN

CREATIEF TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

KOSTENBESPAREND ÉN TRANSPARANT

De drijvende kracht achter Körbl

Oprichter en drijvende kracht achter KÖRBL is Manfred Körbl. Inmiddels alweer bijna 10 jaar als zelfstandig evenementenbureau en daarvoor werkzaam bij diverse bedrijven en organisaties in de evenementenbranche. Als marketing- en eventmanager heeft hij unieke producties bedacht en uitgevoerd voor een groot aantal opdrachtgevers.