De naam KÖRBL heb ik te danken aan m’n vader die vanuit voormalig Tsjechoslowakije via Duitsland in Nederland terecht kwam en vervolgens m’n moeder heeft leren kennen in het Overijsselse Rijssen. Opgegroeid in een warm gezin kreeg ik de mogelijkheid mezelf te ontplooien. Al op jonge leeftijd kwam ik in de horeca terecht en zijn alle facetten op dit gebied in de loop der jaren aan bod gekomen.

Mijn passie voor mensen en het vak, creativiteit, sociale vaardigheden en organisatietalent hebben mij zo’n 10 jaar geleden doen besluiten om als ZZP-er aan de slag te gaan: KÖRBL (bedrijfs)feesten & events. Inmiddels, bijna 10 jaar later, kan ik terugkijken op vele mooie projecten. Van grote bedrijfsfeesten en festivals tot intieme feestjes en bedrijfsuitjes. Allemaal een genot om een steentje aan bij te mogen dragen.

Korte lijnen, persoonlijk contact en flexibiliteit zijn o.a. de voordelen van een ZZP-er. Ik ben zelf het aanspreekpunt, geen secretaresse of collega. Mocht een opdracht extra mankracht of specialisme vereisen, dan schakel ik zorgvuldig uitgekozen partners in vanuit mijn ruime netwerk en zorgen we er samen voor dat alles boven verwachting verloopt.

Wilt u zich door KÖRBL laten ontzorgen, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een feest of evenement, schroom dan niet en laat het me weten. Ik kom graag eens vrijblijvend een kop koffie drinken, om samen met u wat ideeën te bespreken.

 

Manfred Körbl
manfred@korbl.nl
06 34 08 14 18