Een (bedrijfs)feest moet een onvergetelijke belevenis zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en grootte en daarom zijn eigen wensen. De sfeer die u zoekt, creëren wij. Of het nu gaat om een feest met een dj, originele act, walking dinner, gala, of juist een ontspannen borrel, KÖRBL verzorgt het tot in detail.

Misschien weet u precies wat u wilt en houdt u de regie graag zelf in handen of vindt u het juist prettig wanneer wij deze taak op ons nemen? Welke uitvoering u ook kiest, KÖRBL staat voor u klaar om uw feest tot een beleving te maken.

bedrijfsfeesten

personeelsfeesten

huwelijken

Door ons georganiseerde feesten

Raak geïnspireerd

Nemen we u de complete organisatie uit handen of begeleiden we vanaf de zijlijn? Zeg het maar. U heeft geen tijd of mankracht om een evenement te organiseren? Denk dan eens aan KÖRBL als uw personal party manager. Op projectbasis, met glasheldere en waterdichte afspraken, zorgen we van A tot Z voor de organisatie en uitvoering van uw evenement.

Waarom samenwerken met KÖRBL

Terwijl wij de volledige organisatie van uw feest of evenement op ons nemen, kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden. Ieder zijn vak en specialiteit! Wij verzorgen het van A tot Z, denken met u mee, ontwerpen en zijn ter plaatse aanwezig voor een perfecte uitvoering.

JARENLANGE ERVARING EN VEEL REFERENTIES

NO-NONSENS MENTALITEIT UUT ‘T OOSTEN

EVENEMENTEN & TAKEN VAN GROOT TOT KLEIN

CREATIEF TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

KOSTENBESPAREND ÉN TRANSPARANT

De drijvende kracht achter Körbl

Oprichter en drijvende kracht achter KÖRBL is Manfred Körbl. Inmiddels alweer bijna 10 jaar als zelfstandig evenementenbureau en daarvoor werkzaam bij diverse bedrijven en organisaties in de evenementenbranche. Als marketing- en eventmanager heeft hij unieke producties bedacht en uitgevoerd voor een groot aantal opdrachtgevers.